QuiaPEG

Hej,

Spännande nyheter! Ett börsnoterat MedTech-bolag på Nasdaq First North Stockholm har blivit uppköpt av Rosemonkey Ltd genom en Reverse Take Over (RTO).

Rosemonkey Ltd integrerar IP-rättigheter och totalt 46 kosttillskott, inklusive betydande Omega3-produkter från Norge, planerade för online- och retail-lansering i Norden, Tyskland, UK och USA. Omega3-marknaden omsatte cirka 8,5 miljarder USD 2022.

Registreringen av en riktad emission av 1 415 484 421 aktier är påbörjad, med försäljning av kosttillskotten påbörjad och en stark riktkurs förväntas under 2024.

QuiaPEG har redan sålt 6000 burkar på Amazon i december med endast 10:- i produktionskostnad per burk och över 600% vinstmarginal.

Bolaget har fått fortsatt notering på Nasdaq First North Stockholm och säkrat likviditetsgaranti genom avtal med Lago Kapital.

Årstämman är planerad till den 20:e juni för att fullt ut verkställa transaktionen (RTO).

Viktiga punkter att notera:

  1. Uppköpet är slutfört.
  2. QuiaPEG äger fabriken.
  3. Produkterna är redo för försäljning.
  4. Online-försäljningen av hälsotillskott når globalt otroliga höjder, med Omega3-marknaden som exempel.
  5. Vinstmarginalen är över 600%.
  6. Testförsäljningen på Amazon Sverige överträffade förväntningarna.

Investering i detta företag kan driva omsättning och kurs uppåt från 8 öre och ge en bra avkastning. All offentlig information om den nya verksamheten finns i pressmeddelanden på Nasdaq. Se länkarna längst ner i mailet.

Länkar:
Pressrelease om uppköpet

Bolaget som blir uppköpt

Nuvarande bolag hemsida

Pressrelease från QuiaPEG

Presentation från QuiaPEG

Video intervju med QuiaPEG’s VD