Partners

Venture Vault Capital är stolt över att samarbeta med företag som leder vägen för innovation och kvalitet inom sina respektive branscher. Våra partners är noggrant utvalda för att säkerställa att vi tillsammans kan erbjuda de mest framåtblickande och hållbara lösningarna på marknaden.

Snusnyhet

C.r.e.a.m

Venture Vault är stolta över att presentera vår senaste investering, C.R.E.A.M., ett innovativt företag från Stockholm. C.R.E.A.M. är i färd med att lansera ett vitt snus specifikt riktat till den nordamerikanska och svenska marknaden, med en unik positionering inom urban kultur och musik. Denna distinkta inriktning skiljer dem från andra i snusindustrin. Lanseringen är planerad till andra eller tredje kvartalet 2024, och mer information kommer snart.

Kunskap

Magazinos

Grundat 2015, Magazinos.com är den ledande digitala tidskriftsbutiken med ambition att nå en miljon dagliga användare till 2024. Genom att erbjuda gratis tillgång till över 13,000 titlar genererar företaget intäkter via annonsering. Med sin snabba expansion i tillväxtmarknader och en innovativ affärsmodell, utgör Magazinos en attraktiv investering i den digitala publiceringssektorn.

Innovation

QuiaPEG

QuiaPEG, startat i Uppsala 2012, är framträdande inom läkemedelssektorn med sin Uni-Qleaver® plattform för kontrollerad frisättning, omvandlande konventionella läkemedel till framtidens terapier. Med fokus på innovation förbättrar de patientresultat och läkemedelseffektivitet, vilket etablerar dem som en nyckelspelare i läkemedelsinnovationen. Sedan 2020 är de noterade på Nasdaq First North Growth Market och är dedikerade till att driva vetenskaplig excellens och strategiska partnerskap i läkemedelsutvecklingen.

Succifer

Bio Vitos Pharma

Bio Vitos är framstående inom utvecklingen av Succifer, ett innovativt järnsuccinatpreparat för behandling av hjärtsviktspatienter. Detta preparat möjliggör enkel och effektiv hembehandling för järnbrist och erbjuder en bekväm alternativ till intravenösa behandlingar. Med starka IP-rättigheter och en växande global marknad har Bio Vitos en betydande potential i en sektor som ständigt söker efter förbättrade behandlingsmetoder.

energiförvaring

Italvolt

Bygger Italiens första ”Gigafactory” – en toppmodern anläggning för att möta det snabbt växande behovet av litiumjonceller för elbilar, industriell utrustning, nätverksbatterilagring och andra applikationer. Itavolt värnar om Italiens rika industriella arv och sätter landet på kartan för modern batteritillverkning. Med sin strategiska placering och högkvalitativa arbetskraft, stödjer Itavolt Italiens gröna industrialiseringsambitioner och skapar en framtid där dekarbonisering av många branscher blir möjlig.